Tilausliikennettä Sastamalasta – Matkat ja linja-autoliikenne

Tilausliikenne Pekka Palmgren Oy järjestää kuljetukset matkoille sekä toteuttaa erilaiset tarpeiden mukaan räätälöidyt linja-autoliikenneajot pitkällä kokemuksella. Yrityksemme kotipaikka on Sastamalassa, mutta palvelemme ja kuljetamme laajasti tarpeen mukaan. Kuljetuspalvelut ovat saatavilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

Kaikki yhteystietomme

KYLPYLÄMATKA PÄRNUUN 

 

14.-20.11.2022

   

matkaesite Pärnu

 

MATKA-MERILÄN SYNTTÄRIRISTEILY

VIKING GRACE

 

13.-14.12.2022

 

risteilyesite

 

MATKA-MERILÄN JUHLARISTEILY TALLINNAAN

28.12.2022 (KE)

 

Juhlaristeily esite

 

 

Linja-autoliikenne

Tilausliikenne Pekka Palmgren Oy on tarjonnut luotettavia sekä turvallisia tilausliikennepalveluja jo vuodesta 1998 saakka. Taitoa ja kokemusta on kertynyt tosin jo vuodesta 1981 lähtien, jolloin yrityksen perustaja Pekka Palmgren aloitti uransa linja-autonkuljettajana.

Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja (ennen 30.6.2018 varatut matkat) ja yleisiä matkapakettiehtoja (1.7.2018 alkaen varatut matkat). Lisä- ja erityisehdot löydät täältä. Kaikki yli 24 tunnin matkat ovat valmismatkoja ja kuuluvat valmismatkaliikevakuuden piiriin. Yrityksemme on rekisteröitynyt valmismatkaliike ja antanut vakuuden Suomen Kuluttajavirastolle. Katso vakiomuotoinen tietolomake matkapaketeista (pdf).

Ammattitaitoinen ja palvelualtis henkilökuntamme pitää asiakkaista hyvää huolta matkan ajan. Ota yhteyttä ja lähde toivematkalle!

Tutustu myös tavaraliikenteeseen